Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از اعطای گواهینامه «شهر گردشگر» به شهر‌های احراز صلاحیت شده در این زمینه، هم‌زمان با برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی اقتصاد و سرمایه‌گذاری گردشگری خبر داد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان محمد محب‌خدایی گفت: ایده شهر گردشگر را نه به‌عنوان یک مقوله انتزاعی بلکه در قالب یک طرح قابل‌اجرا از سال گذشته مطرح کردیم و پس از مطالعات گسترده علمی و هم‌چنین بررسی‌های میدانی و محیطی در تمام استان‌ها، ظرفیت‌های اجرای این طرح شناسایی و شاخص‌ها و استاندارد‌های آن احصا، تدوین و به استانداری‌ها، شهرداری‌ها و هم‌چنین سازمان برنامه‌وبودجه ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به برگزاری جلسات توجیهی با مسئولان استانی در این زمینه، توجه مدیران و متولیان اجرایی شهر‌ها و حتی نمایندگان مجلس و ائمه جماعات به منافع این طرح جذب شده و طی یک سال گذشته علاقه‌مندی خاصی در اجرای پروژه‌ها و طرح‌ها با پیوست گردشگری در استان‌ها ایجاد شده است.

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بیان اینکه هر یک از شهر‌ها و استان‌های کشورمان ظرفیت‌های متعددی در حوزه گردشگری دارند، اظهار داشت: «به‌رغم ظرفیت‌ها و امکانات خوبی که در اقصی نقاط ایران برای جذب گردشگر وجود دارد، ولی این امکانات صرفاً برای پاسخ‌گویی به نیاز‌های بومی هر منطقه تعریف شده است، درحالی‌که با تغییر و تبدیل امکانات و ظرفیت‌های موجود هر شهر متناسب با نیاز و سلیقه گردشگران، می‌توان داشته‌های هر شهر و استان را تبدیل به امکانی برای جذب گردشگر و ایجاد درآمد کرد. درواقع در اجرای این طرح نیازی به ساختن یک شهر گردشگر نیست، بلکه با تغییر رویکرد و برنامه‌ریزی مناسب و همچنین تزریق برخی شاخص‌ها و استاندارد‌ها به همان داشته‌ها، می‌توان روستاها، شهر‌ها و استان‌ها را به الگوی شهر گردشگر نزدیک کرد و از این طریق برای مردم بومی در وهله نخست و برای کل کشور در وهله دوم، ایجاد شغل و درآمد کرد.»

محب‌خدایی شهر‌های یزد، تبریز، همدان و اردبیل را نمونه‌های شاخص عینی در نزدیکی به الگوی شهر گردشگر دانست و افزود: رویداد تبریز ۲۰۱۸، رویداد همدان ۲۰۱۸، ثبت جهانی بافت تاریخی یزد و حرکت هماهنگ و خودجوش مسئولان و مردم استان اردبیل در احیای ظرفیت‌های گردشگری، موجب الگو شدن یزد، همدان، تبریز و اردبیل در موضوع شهر گردشگر شده است و این شهر‌ها می‌توانند نمونه خوبی برای سایر شهر‌های کشور در این زمینه باشند.

وی با بیان این‌که گرایش مسئولان استانی به موضوع گردشگری و منافع آن در حال افزایش است، افزود: خوشبختانه خیلی از اعتبارات استانی به سمت گردشگری تغییر جهت داده و در برخی استان‌ها تا ۴۰ درصد از بودجه‌ها با نگاه به حوزه گردشگری تعریف و تخصیص شده و از سویی در بسیاری از استان‌ها اکثر طرح‌ها و پروژه‌ها در حوزه‌های مختلف با پیوست گردشگری ارائه و اجرا می‌شود.

معاون گردشگری با اشاره به برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی اقتصاد و سرمایه‌گذاری گردشگری با رویکرد شهر گردشگر از ۴ تا ۷ شهریور در تهران گفت: با مانیتورینگ و بررسی میدانی یک سال اخیر از برنامه‌های استان‌ها و شهر‌ها برای اجرای شاخص‌ها و استاندارد‌های شهر گردشگر، گواهینامه‌های سطح‌بندی‌شده شهر گردشگر آماده شده و در این نمایشگاه به مسئولان استانی و شهری شهر‌های احراز صلاحیت شده در این زمینه اعطا خواهد شد تا انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر در راستای تحقق الگوی شهر گردشگر در اقصی نقاط کشورمان باشد.

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون گردشگری میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهر گردشگر خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود

اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران ۱۷ الی ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه ستاد برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران با حضور دکتر هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکترجعفر رازقی سرپرست معاونت بورس و امور دانشجویان خارج، دکتر مصطفی صالحی مدیر کل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی، دکتر سلمانپور مشاوره رئیس درحوزه بین الملل، مهندس قائد شرف مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر سوزنچی سرپرست اداره کل امور دانشجویان بین‌الملل و دیگر اعضا برگزار شد.

اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران با توجه به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی و در راستای نیل به مرجعیت علمی کشور با حضور دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، موسسات جذب و شرکت‌های دانش بنیان، نمایندگان ملل و اقوام ایران و سایر کشور‌های جهان ۱۷ الی ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ هدف از برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران تشکیل زیست بوم، فعال سازی و معرفی کلیه کنشگران و نقش‌آفرینان در حوزه جذب دانشجویان بین‌الملل است.

دیگر خبرها

  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد
  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه بسجی جهادگر استان در تبریز
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان